Stadshuset förvandlas till Danshuset

Datum:

Tid: 20.00–01.00

Plats: Stadshuset, Blå hallen och Gyllene salen

Pris: 100 kr

Stadshuset förvandlas till Danshuset. Det blir två unika danskvällar i Stadshuset den 16–17 juni. Stockholms finaste salar Blå hallen och Gyllene salen fylls med musik och dans. Vi spelar och du dansar!

Dansa dig igenom Stadshusets 100 första år!

När vi slår upp portarna tar vi avstamp i 1920-talets glada swing och charleston. Vi rör oss vidare fram till 50- och 60-talen och höjer tempot med fartfylld rock’n’roll, boogie woogie och lindy hop.

Sedan blir det självklart disco för hela slanten när vi kommer fram till 70-talet. Vi tar oss in i 80-talet och det spelas hits från några av våra största artister genom tiderna. Framme vid 1990-2000-talet är det dags att hylla dansbanden i Sverige. Kanske bjuds vi också på lite schlager? Kvällen avslutas med att Stadshuset förvandlas till nattklubb.

Läs mer om Danshusets program på Stadshusets webbplats.

Köp biljett!

Biljetterna till Danshuset kostar 100 kronor styck. Åldersgräns 18 år.

Vi bjuder in till ett hejdundrande firande!

Den 23 juni 2023 är det 100 år sedan Stockholms stadshus invigdes. Under jubileumsveckan den 16–23 juni förvandlar vi Stadshuset till något utöver det vanliga och bjuder in alla stockholmare till ett öppet stadshus.

Program