Parkteatern presenterar: Vegas i Stadshuset

Datum:

Tid: 19.30–20.30

Plats: Stadshuset, Stadshusparken

Pris: Gratis

För att fira Stockholms vackra hundraåring flyttar Parkteatern in i Stadshusparken under tre sommarkvällar, 19–21 juni. Publiksuccén ”Vegas i Vitan” blir nu ”Vegas i Stadshuset”.

Varje sommar bjuder Parkteatern på konserter, cirkus, dans och teater på utomhusscener och i parker runt om i Stockholm. I år läggs en efterlängtad spelplats till: Stadshusparken!

Packa picknickkorgen! Vi ställer upp bänkar i parken, och de som har fritidsbåtar kommer kunna lyssna till musiken från vattnet.

Vegas i Stadshuet

En älskad show med tidlösa klassiker i svängigt storbandsformat med stjärnartisterna Rennie Mirro, Karl Dyall och Joachim Bergström i trion The High Society, ackompanjerade av Blåsarsynfonikerna. Med smoking, lackskor och en orkester i högform utlovas hits, magi och ett ös utan motstycke i Frank Sinatras Sammy Davis Jr’s anda under ledning av Joakim Hallin.

Föreställningarna börjar klockan 19.30 och de är en timme långa. Det är fri enté och inga biljetter krävs, men antal sittplatser är begränsade. Därför är det är först till kvarn som gäller, precis som vanligt på Parkteatern.

Fri entré

Föreställningarna börjar klockan 19.30 och de är en timme långa. Det är fri entré och inga biljetter krävs, men antal sittplatser är begränsade. Därför är det är först till kvarn som gäller, precis som vanligt på Parkteatern. 

Läs mer om föreställningen Vegas i Stadshuset på Stadshusets webbplats.

Vi bjuder in till ett hejdundrande firande!

Den 23 juni 2023 är det 100 år sedan Stockholms stadshus invigdes. Under jubileumsveckan den 16–23 juni förvandlar vi Stadshuset till något utöver det vanliga och bjuder in alla stockholmare till ett öppet stadshus.

Program