Familjevisning av Stadshusets magiska salar på påsklovet

Datum:

Tid: Klockan 11.00 varje dag

Plats: Stadshuset

Upplev Stadshusets magiska värld på en guidad familjevisning under påsklovet.

Vi välkomnar alla barn till en familjevisning i Stadshuset. Tillsammans tittar vi på husets största och pampigaste salar, Blå hallen och Gyllene salen. Varför ser huset ut som ett slott, kommer kungen hit på fest och vilka drottningar syns på väggarna? Och är det verkligen äkta guld på väggarna i den glimrande Gyllene salen?

Visningen är anpassad för barn mellan 5 och 10 år och tar cirka 30 minuter.

Biljetter

Biljetter till visning köper du på webben. Det går också att köpa biljetter samma dag i Stadshusshopen om aktiviteten inte är fullbokad. Ingången till Stadshusshopen ligger i valvet från Hantverkargatan 1.

Barn och ungdom 0–18 år: gratis
Pensionär/student: 120 kronor
Vuxna: 150 kronor

Upptäcktsfärd i Stadhusparken