Discohuset – familjedisco i Blå hallen

Datum:

Tid: 16.00–18.00

Plats: Stadshuset

Pris: 0–100 kr

Det är dags för alla barn att inta Stadshuset med sina bästa moves. Kom på årets roligaste disco i Blå hallen!

Den 31 augusti förvandlar vi Blå hallen till ett superdisco. Ayla Kabaca, känd från barn-tv, leder årets svängigaste dag. Dansa och sjung precis så flamsigt eller så fint du vill. Den enda regeln är att vi har roligt! Tillsammans med Ayla lär vi oss nya danssteg, ser hur låg limbo vi klarar och testar att vara riktigt stilla i Dansstopp. Discot avslutas med en hejdundrande final.

Discot är anpassat för barn 6–12 år men alla är välkomna!

Biljetter

Biljetterna till Discohuset köper du via webben och kostar 100 kronor per person, även för medföljande vuxna. Barn under 1 år behöver ingen biljett. Discot är anpassat för barn 6–12 år men alla är välkomna.

Barn 0–1 år: Gratis
Barn 1–18 år: 100 kronor
Vuxna: 100 kronor

Köpta biljetter kan returneras och blir då automatiskt tillgängliga för försäljning igen. Det finns ingen väntelista, utan det är först till kvarn.

Ayla Kabaca

Ayla Kabaca har under många år arbetat med barnkultur i många olika former. Hon känns igen av många från barn-tv, från radio och från framträdanden på många av landets olika scener. I Stockholm har hon under många år varit återkommande artist i barnföreställningar på Konserthuset samt som allsångsledare på Barnens Allsång på Skansen. 

Foto: Klas Backman

Fika

Blir vi törstiga eller lite sugna på något gott finns det en servering på plats.

Kontakt

Om du har frågor kan du kontakta oss via e-post.

E-post: danshuset@stockholm.se