Parkteatern i Stadshusparken: En poesikonsert för staden

Datum:

Tid:

Plats: Stadshuset

Pris: Gratis

Packa picknickkorgen! Parkteatern intar Stadshusparken med en poesikonsert med Sara Nazari och hennes vänner.

Poeten Sara Nazari bjuder in till en resa i poesins anda där ord och musik samsas på scenen. Medverkar gör bland andra hyllade grammisvinnaren Mona Masrour, poeten Nachla Libre och konstnären Paul Adamah, som gjort sig ett namn genom musikprojektet Boko Yout. En helt igenom unik kväll i Stadshusparken med staden som fond och poesin i fokus.

Fri entré

Vi ställer upp bänkar i parken, och ni som har fritidsbåtar kommer kunna lyssna från vattnet. Föreställningen börjar klockan 19.00 och är cirka en timme lång. Det är fri entré och inga biljetter krävs, men antal sittplatser på bänkarna är begränsade. Därför är det är först till kvarn som gäller, precis som vanligt på Parkteatern.

Medverkande

Sara Nazari
Mona Masrour
Nachla Libre
Paul Adamah

Parkteatern – alltid under bar himmel

Varje sommar sedan 1942 bjuder Parkteatern på konserter, cirkus, dans och teater på utomhusscener, i parker och på ängar runt om i Stockholm. Helt gratis, utan biljetter och unikt i världen, som en allemansrätt till kulturupplevelser för alla åldrar.

Hela sommarens program hittar du på Parkteaterns webbplats. Du kan också hämta ett tryckt programblad i Kulturhuset Stadsteaterns biljettkassa vid Sergels torg.